Snautseri-Pinseriharrastajat ry

           Lutuset on toinen nimemme ja Lounais-Suomi toimialueemme

HALLITUS 2021

Puheenjohtaja

Minna Lindell
040 634 7228
[email protected]


Omistan 2 kääpiösnautseria (Nelli ja Ronja), joiden kanssa harrastan agilityä tällä hetkellä satunnaisesti. Kahden pienen pojan äitinä en enää ole yhtä aktiivinen koiraharrastaja kuin muutama vuosi sitten, mutta innolla olen mukana Lutusten toiminnassa, jossa nyt toimin puheenjohtajana neljättä kautta.


Varapuheenjohtaja

Eerika Kiiski
045 343 8838
[email protected]


Omistan kaksi pinserityttöä Saran (7/2011) ja Rosin (12/2012)

Molempien kanssa harrastan aktiivisesti eri koiralajeja. Ykköslajimme ovat agility ja rallytoko. Molemmissa kisataan virallisissa kisoissa. 
Harrastamme myös silloin tällöin canicrossia, doboa, noseworkia ja pyöräilyä kun säät sallii.
Lenkkeilemme  maastossa paljon, koirat rakastaa metsässä lenkkeilyä. Riistavietin vuoksi en voi pitää koiria irti paljon joten pitkistä liinalenkeistä nauttivat.  
Koiranäyttelytaustaa meillä myös on suomen- ja vironmuotovalion verran.  Nykyään olen näyttelyissä kehän toisella puolella, eli töissä kehäsihteerinä.  
Koirien lisäksi rakkaisiin harrastuksiin kuuluu hevoset.


Sihteeri/Jäsensihteeri

Suvi Lauth
[email protected]Perheeni pieniä parrakkaita edustaa kolme kääpiösnautseripoikaa Fido (2013), Ferro (2014) ja Forrest (2015). Lisäksi paimenkoiran virkaa toimittaa meidän pumi Frida (2011). 


Harrastan kahden nuorimman käppänäpojan kanssa aktiivisesti näyttelyitä ja satunnaisesti käymme myös agilityssä. Jäsen


Liisa Ilmalahti

045 635 6662
[email protected]


Minulla on kaksi kääpiösnautseria Wilma (10/2007) ja Alma (03/2013).
Wilma on jo kypsään ikään ehtinyt käppänärouva, jonka kanssa nyt "eläkepäivillä" harrastan TOKOa ja ollaan käyty muutamissa kisoissakin.
Alma taas on hyvinkin aktiivinen ja reipas agiliitäjä, jolla on myös hiukan kisauraa takana ja toivottavasti paljon edessä.
Kummankin koiran kanssa olen myös kokeillut jos jonkinlaisia muita lajeja, kuten esim. DOBO, Nosework, rally-toko, viesti, haku, koirauinti jne. Näyttelyissäkin on tullut joskus pyörähdettyä.
Pitkät metsälenkit ovat koirien mielestä parasta maailmassa, joten niitä tulee tehtyä aina mahdollisuuksien mukaan. Ja innokkaasti osallistutaan myös kimppalenkeille.
Koirien lisäksi hevoset ovat varastaneet osan sydämestäni ja vapaa-ajastani.

Jäsen

Helena Akolahti

[email protected]mOlen -91 syntynyt pinserin omistaja Kaarinasta. Kotona asustaa
2009 syntynyt pinseri herra Luca. Käymme silloin tällöin näyttelyissä ja mätsäreissä. Harrastuksiin kuuluu rally-toko, erilaisten temppujen opettelu ja satunnaisesti jäljestystä.

Jäsen

Anu Kangasniemi

Jäsen


Mauritz Jonsson